October 21, 2013

Ljepota je važna i treba voditi računa o svom izgledu te birati preparate uz koje će koža biti mekana i podatna, a kosa kao u vila. Sjana, mekana i njegovana kose nije nemoguća misija. Potrebno je samo znati prepoznati koji tip kose imate i prema tome se ravnati. Ako imate tanku kosu tada znate da je u ovom slučaju iznimno važan način šišanja.


Poznato je kako tanka kosa uvijek izgleda sjajnije, a to se događa onda kada ima oštri rez. Svaka žena s tankom kosom morala bi ju redovito šišati, jer jednostavno ne izgleda lijepo. Savršeni izgled moguće je postići ravnim šišanjem i uz puni rez. Upravo zbog toga kosa izgleda sjajnije i zdravije.

Kao i uz svaki drugi tip kose tako i uz tanku možete napraviti razne frizure s kojima ćete se osjećati kao kraljica ili princeza. Jeste li znali da četke i češljevi mogu napraviti volumen? Uz pomoć njih možete natapirati kosu kako bi bila što bujnija. Prilikom sušenja kose četkom sa zupcima možete podignuti kosu kod korijena i tako dobiti bujniju frizuru.


Osim češlja možete se poslužti uvijačima, jer kovrče pomažu oblikovati tanku kosu i dati joj više živosti. Kosu uvijek sušite suprotno od njenog rasta kako bi ju podignuli od vlasišta. Ako želite napraviti punđu uvijek se možete poslužiti umjetnom spužvicom, koja će podignuti kosu i dati joj bujniji izgled.

Osim tapiranja pomaže i pravilno šišanje. Uz oštre i pune rezove te ravnanje kose dobit ćete savršenu frizuru kao stvorenu za svečane prilike, ali i za casual izdanje. Kosa koja lagano pada sa svakom dlakom na svom mjestu frizura je za sve dame koje ne vole pretjerivati.

Tanka kosa traži poseban način njege, a to su proizvodi koji u sebi sadrže sve sastojke potrebne za veći volumen. Prilikom sušenja nastojte ju ne tretirati previše, jer sve ostalo je mučenje. Šamponi predviđeni za tanku kosu nježniji su od ostalih, zbog čega kosu možete oprati češće bez rizika od učestalog mašćenja.

0 komentara:

Post a Comment