October 21, 2013

Većina mladenki će svoje kreacije odabrati prema vlastitom ukusu, make up prema navikama, a boju vjenčanja prema omiljenoj boji. Međutim, odabir frizure među šarolikim trendovima koji vladaju je iznimno težak zadatak. Kako odabrati idealnu vjenčanu frizuru savjetovala je master stilistica iz Trilaba Dajana Brlić.

"Pri odabiru frizure morate znati da ćete biti u centru pažnje. Upravo zato b frizura trebala biti stvorena baš za vas, da pristaje vašoj haljini i stilu, obliku lica. Ona mora biti elegantna i postojana te vas ne smije sputavati", otkriva Dajana.

Ova master stilistica i edukatorica kao najpopularniju i najpoželjniju, ali i najpraktičniju frizuru za svadbu izdvaja punđu tj. podignutu kosu:

"Bilo da se radi o glatkoj i zalizanoj ili spuštenoj i ležernijoj punđi, s podignutom kosom teško možete pogriješiti. U zadnje vrijeme su vrlo moderne opuštenije punđe koje djeluju prirodno i vrlo romantično. Ove sezone moderne su i klasične punđe s pokojim dodatkom" , kaže Dajana dodavši kako se zadnjih godina nosi i kombinacija kovrči i pletenica koje daju poseban šarm. Za zdravu i dugu kosu dobra opcija je raspuštena ili polupodignuta kosa.


Većina mladenki svoju kosu ne ukrašava samo frizurom nego i raznim ukrasima kao što su veo, tijara, trake i kopče. One bi trebale biti u skladu s vjenčanicom i osobnim stilom svake mladenke. Nakit u kosi mora izgledati elegantno i decentno, a nipošto kičasto i nametljivo.

0 komentara:

Post a Comment